Sevags er et Græsk spisested og Take away med fokus på det græske menukort – baseret på kærlighed, fantasi og masser af krydderier. Det er et sted, hvor hele familien er velkommen, og hvor der altid er plads til et smil.

En stemning af Grækenland
Restauranten er fyldt med billeder fra diverse græske øer og sammen med duften af den græske mad og den græske musik, kan man let drømme sig tilbage til sommerferien på en af de græske øer.

Jeg har altid ønsket at starte en restaurant, som repræsenterer Grækenland. Det her skal være en lille græsk ø i Egå. Folk skal komme her og få et lille stykke af Grækenland. Af den græske stemning, imødekommenhed og selvfølgelig også for at smage den græske mad.

Kødelsker, vegetar eller veganer?
Hos Sevags er der noget for enhver smag med inspiration fra både det danske og græske køkken. De sidste 30 år har Sevag levet af at sammensætte menuer bl.a. med friske auberginer og krydderier, hvidløg, tomater, græsk olivenolie og grillet kød. Derudover er der et godt udvalg af både vegetariske og veganske retter.

Sevags er kåret til  Årets sydeuropæiske take away restaurant i Danmark 2017, samt vinder af Byens Bedste 2014 og 2015 og nomineret i 2016.

Medlemstilbud på Platter – det får du:
Mix platte for 2:
Indbagte rejer, blæksprutte, tigerejer på spyd, svinekød på spyd, kylling på spyd, Tzatziki, Loukaniko pølse, Haloumi ost
Medlemspris 295 kroner (spar 85 kroner)

Vegetar platte for 2:
Hjemmelavet Tzatziki, hjemmelavet humus, græsk salat, Dolmades (vinblade med ris), aubergine salat, oliven, golden Pepper
Medlemspris 175 kroner (spar 60 kroner)

Vegan platte for 2:
Salat, hjemmelavet falafel, hjemmelavet humus,  Dolmades (vinblade med ris), aubergine salat, Kalamata oliven, golden Pepper
Medlemspris 175 kroner (spar 60 kroner)

Det med småt:
Alt du skal gøre er, at bestille din platte hos Sevags på telefon 8617 6222 og oplyse, at du er TjekPlus medlem. Ved afhentning skal du fremvise dit medlemskab for at udløse medlemsprisen. Det gør du ved at vise, at du er logget ind som medlem på www.tjekplus.dk på din telefon.

Tilbuddet gælder til og med 30. juni og gælder kun for dig som medlem.

Sevags – Grækeren
Kystcentret
Skæring Strandvej 3, 8250 Egå
Telefon 86 17 62 22