Hos Brasserie Belli i Frederiksgade er der fokus på ærlig mad af gode kvalitetsråvarer – og det er uanset om den står på brunch eller aftenservering.

Brasserie Belli er en hyggelig restaurant, der har ligget i Aarhus midtby siden 1994. Belli er en af de restauranter, som ikke gør stort væsen ud af sig på trods af en anbefaling fra Michelinguiden og en vældig ros for deres mad og betjening. I 23 år har Trine Belli haft Brasserie Belli med sin mand, Ronald Belli. Det gør restauratørparret til nogle af dem, som har drevet den samme restaurant længst tid i Aarhus.

Cirkusblodet i Belli er en del af oplevelsen
Familien Belli har rødder tilbage i det gamle cirkus. Trine Belli er født ind i en cirkusfamilie, og er oldebarn af Metha og Giovanni Belli, som ejede cirkus Belli. Det startede som et lille, omrejsende cirkus og var i slutningen af 1930’erne vokset til at være Danmarks største med artister fra hele verden. I dag er cirkusverdenen stadig en naturlig del af Belli og stemningen i det cirkus-inspirerede brasserie er sat med et hav af dekorationer fra og om dansk cirkushistorie.

Ærlig mad og gode råvarer
Hos Belli kræses der om ærlig mad af gode kvalitetsråvarer fra lokale leverandører: æbler fra mormor Bittens gamle æbletrær og produkter fra brødrene Belli’s urtehave.

Hos Belli er missionen, at alle gæster, der besøger Brasserie Belli, forlader stedet på glade maver og med en lille del af Belli med sig i hjertet.

Medlemstilbud på Brasserie Bellie. Det får du:
Som Tjek Plus medlem har du mulighed for at købe brunch og 3 retters aftenmenu til medlemspris.

Brunch mandag-lørdag fra kl 11-14. Normalpris 140 kr. Medlemspris 99 kr.

3 retters aftenmenu (skiftende) mandag-lørdag fra kl. 19.45. Normalpris 300 kr. Medlemspris 199 kr.

Det med småt:
Alt du skal gøre er, at bestille bord hos Brasserie Belli på www.belli.dk og oplyse, at du er Tjek Plus medlem. Ved ankomst skal du fremvise dit medlemskab for at udløse medlemsprisen. Det gør du ved at vise, at du er logget ind som medlem på www.tjek.plus.dk på din telefon.

Tilbuddet gælder i hele 2019 og gælder kun for dig som medlem.

Brasserie Belli, Frederiksgade 54, 8000 Aarhus C
Telefon 86 12 07 60
Se mere på www.belli.dk