Planlægger du årets firmafest, en fødselsdag eller måske din bedste vens polterabend, som gerne må være lidt ud over det sædvanlige? Så skal du overveje Ballfuns Bumper Balls – en alternativ form for underholdning, der sikrer sved på panden og et godt grin.

Skyhøj morskab – på egen og andres bekostning
Bumper Balls er er en alternativ form for fodbold, hvor dit selskab inddeles i to hold, der dyster mod hinanden. Hver deltager iklædes en stor oppustelig plastikbold, som begrænser bevægelsesfriheden – sjovt for både dig selv og dine modstandere. Nu gælder det om at holde tungen lige i munden og motorikken i skak, alt imens I forsøger at spille uden at vælte, støde ind i hinanden eller falde i de sjove dragter.
Ballfun kan både foregå på et grønt udendørsområde eller indenfor i en idrætshal.

Med bumper ball kan alle være med – unge som ældre – og vi gør os altid stor umage for at alle har en god dag fyldt med sjov

Bumper Balls til store og mindre selskaber over hele landet
Du kan invitere op til 20 venner med, hvis du vælger Guldpakken. Vælger du Platinpakken, kan I være op til 40 personer. Ballfun leverer dragter, finder en lokation, samt stiller en instruktør til rådighed til at hjælpe jer med spillet. Bumper Balls aktiviteten kan bookes i Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Det får du:
Guldpakken: 1 times spil (max 20 personer), 10x Ballfun Bumpers, instruktør og musik, 1 kasse sodavand til holdet, præmie til dagens spiller, samt gruppefoto.
Platinpakken: 1,5 times spil (max 40 personer), 10x Ballfun Bumpers, instruktør og musik, 1 kasse sodavand til holdet, præmie til dagens spiller, samt gruppefoto.

Som Tjek Plus medlem har du mulighed for at købe Bumper Balls indslaget til medlemspris.
Guldpakken: Normalpris 2700 kr. Medlemspris 1.199 kr.
Platinpakken: Normalpris 3000 kr. Medlemspris 1.299 kr.

Alt du skal gøre er booke din Bumper Balls aktivitet www.ballfun.dk, ved at udfylde kontaktformularen. Du vil herefter blive kontaktet inden for 24 timer. Du kan også ringe på telefon 41 17 17 87. Husk at oplyse, at du er Tjek Plus medlem. Ved ankomst til aktiviteten skal du fremvise dit medlemskab. Det gør du ved at vise, at du er logget ind som medlem på www.tjekplus.dk på din telefon.