Klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren.
Anders Matthesen er atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt – sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen “Anden bringer ud”.

“Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder at ikke to aftener er ens” siger Anders.

Puljen af materiale er udviklet gennem de sidste to-tre år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Det indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i ”Anden 25”, samt helt nye bits og chunks der skrives fra dag til dag. Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt – én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders medbringer er 100% nærvær – og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo, som publikum elsker Matthesen mest.

Anden Bringer ud – Det får du:
Billet til Anders “Anden” Matthesens nye show “Anden bringer Ud” . TjekPlus pris 368 kroner (normalpris 405 kroner).

Eller gå hele vejen og bestil show med lækker tapas inden standu-up på balkonen i Aarhus Congress Center. Tapas af middelhavsinspirerede småretter, godt brød, pesto og tapanader. TjekPlus pris 638 kroner (Normalpris 705 kroner).

Showet er lørdag d. 2. november 2019 kl 19:00 i Aarhus Congress Center, Margrethepladsen 1, 8000 AARHUS C

Billetter købes gennem Billetlugen her: www.billetlugen.dk/andenbringerud. Indtast TjekPlus koden “Billetlugen-Ven” i feltet “kampagne” og vælg mellem show eller pakke med tapas.

N.B. Pladsreservation er ikke mulig.